fredag 19 oktober 2007

skitfiske!

tänkte mej ut på älven idag med båt.verkar vara dåligt fiske över lag.alla man pratar med påstår att älven är död.troligtvis har fisket ej kommit igång ännu.det vara ju ett race i början på hösten i vanlig ordning,men när löven sen släpper brukar de bli en död period.sjögräset skall också bort nu å detta kan också påverka fisket negativt.just nu kan det bara bli bättre alltså.hejsvejs

Back in town!

Tjena! har varit lite offside i sommar o höst,men nu blir det ändringar på de.min dator har varit trasig o jag har nu köpt mej en ny.de tog lite tid,hehe typ 4 månader.kul å se att bloggen lever,men nog tycker jag att de borde vara fler inlägg eller ligger folk bara på sofflocket å fyller år? appropå de så fyller jag år på måndag 22:a okt.tänkte ha nå fest då men ingen verka vilja komma,så jag tar de imorn (lördag)istället.alla i bodentrolling är givetvis välkommna!

onsdag 17 oktober 2007

Nya tag till våren..


141 cm fet gädda.
25,4 kg.

Godis


"Lillgäddan" i mun är på 91 cm..

Liten gädda


måndag 15 oktober 2007

=)


jag vill bara väcka er så vi får lite mera inlägg

fredag 12 oktober 2007

Sportfisketurismen - Fördel Norrbotten

Konferens i Boden 8 November 2007

Norrbotten är unikt. Här finns 6.000 kilometer älvar, 135.000 kilometer bäckar, över tiotusen sjöar och 300 kilometer kust vilket gör Norrbotten till ett mecka för sportfiskare från hela världen. Här finns ett av Europas bästa harrfiske, ett riktigt bra rödingfiske samt lax- och öringsfiske av mycket hög klass. Gäddfisket är i toppklass. Hur kan kommunen och andra viktiga beslutsorgan arbeta med planering och utveckling av sportfisketurismen?

På vilket sätt kan ansvariga myndigheter och organisationer stötta tillväxten och hur kan man samarbeta med näringslivet? Vilken roll skall kommunen, turistorganisationen, fiskeklubben och entreprenören ta?
I föreläsarlista ser vi bland annat: Gunnar Westrin, Nisse Sundberg (Nord Natur, över 20 år i branschen) och Glen Douglas som är fiskerikonsulent på Kalix Kommun.

Kom, lyssna och delta i diskussionerna som blir mellan föreläsningarna.
Huvudarrangör är Sportfiskarna tillsammans med Boden Turism, Bodens Kommun och Fiskeriverket.

torsdag 11 oktober 2007

Höstfest?

Är vi sugna på att fiska på dagen å ta en höstfest på kvällen? å bjuder vi med damerna (ni som inte är singel) så går de oxå bra...